SZEMÉLYES VÁSÁRLÓ

Személyes vásárlókat keresünk, akik az oldalunkon leadott rendeléseket összeszedik a vásárló által választott boltban és azonnal ki is szállítják azt neki.

Mi lesz a feladatod?

Új szolgáltatáshoz keresünk olyan "Személyes vásárlókat", akik az oldalunkon leadott rendeléseket összeszedik a vásárló által választott boltban és ki is szállítják azt neki.

A ROKSH egy online piactér, ahol különböző élelmiszerboltok, szupermarketek, pékségek, hentesek és zöldségesek kínálata érhető el. Vásárlóinknak azt a szolgáltatást nyújtjuk, hogy a "Személyes Vásárlóik" mennek el helyettük a boltba és veszik meg számukra a kért termékeket. Ezt követően pedig rögtön el is viszik nekik.
​ Mindegyik feladat teljes állású embert kíván, tehát minimum 160 órában számítunk rád havonta. Körülményektől függően van lehetőség alkalmazottként vagy alvállalkozóként is bedolgozni.


3 féle munkakör közül tudsz választani:


Picker:
Kapsz egy boltot, ahol egész nap vásárolhatsz. Az alkalmazásban látod az aktuálisan összekészítendő rendelést, ehhez a termékeket kiválogatod, megveszed, elcsomagolod, majd pedig az érkező futárnak odaadod.

Futár:
A Pickerek által összerakott bevásárlásokat szállítod ki. Szintén az alkalmazásban látod, hogy éppen melyik boltban kell felszedned a bevásárlást és hova kell elvinned.

Személyes Vásárló:
Itt nem csak a vásárlást hanem a szállítást is Te végzed. Mindig látod az alkalmazásban, hogy éppen melyik boltba kell menj, ott kinek milyen terméket kell megvegyél, majd pedig hova kell kiszállítsd a vásárlónak.

Mit adunk cserébe?

Ebben a munkában nagyon fontos, hogy egy nap alatt minél több vásárlót tudj kiszolgálni. A bérezés is ennek megfelelő. Az alapbér mindegyik pozíciónál 150 ezer forint nettó.
A teljesítmény utáni juttatások a következőek:

Picker:
300 Ft/ csomag
összesen kb. nettó 294 ezer forint

Futár:
690 Ft/ cím
összesen kb. nettó 372 ezer forint

Személyes Vásárló:
990 Ft/ vásárló
összesen nettó 348 ezer forint

Ezen felül semmilyen más költségtérítés, juttatás nincs. Ha elég hatékony vagy, akkor a fenti összeg duplája is könnyen megkereshető! A borravaló természetesen a tied.

A munkavégzéshez szükséges eszközöket a szállításhoz használt jármű kivételével mi biztosítjuk.