top of page
Screenshot 2020-02-06 at 11.32.05.png

MOTOROS FUTÁR

294-384.000 Ft nettó
Teljes munkaidő
Rugalmas munkaidő
Egyéni vállalkozó
Budapest, HU

Motoros Futárokat keresünk, akik az oldalunkon leadott rendeléseket átveszik a vásárló által választott boltban és azonnal ki is szállítják azt neki.

Mi lesz a feladatod?

Új szolgáltatáshoz keresünk olyan motoros futárokat, akik az oldalunkon leadott rendeléseket begyűjtik a vásárló által választott boltban és ki is szállítják azt neki.

 

A ROKSH egy online piactér, ahol különböző élelmiszerboltok, szupermarketek, pékségek, hentesek és zöldségesek kínálata érhető el. Vásárlóinknak azt a szolgáltatást nyújtjuk, hogy a “Személyes Vásárlóik” mennek el helyettük a boltba és veszik meg számukra a kért termékeket. Ezt követően pedig rögtön el is viszik nekik.​ Mindegyik feladat teljes munkaidejű embert kíván, tehát minimum napi egy műszakban számítunk rád havonta. Kizárólag egyéni vállalkozóként tudunk veled szerződni. 

 

Feladatod:

 

Az alkalmazáson látott címre elmész, felveszed a csomagot, (elképzelhető, hogy ki is kell fizesd, de ehhez adunk egy virtuális kártyát) majd pedig kézbesíted a fogyasztónak. 

Mit adunk cserébe?

Ebben a munkában nagyon fontos, hogy egy nap alatt minél több vásárlót tudj kiszolgálni. A juttatás is ennek megfelelő. Azért, hogy lásd komolyan gondoljuk, hogy elég ügyfelet hozunk neked, akkor is vállaljuk, hogy óránként 850 forintot adunk, ha adott órában egy ügyfelet se hoztunk neked. A teljesítmény (elvégzett szállítás) utáni jutalék a következő:

 

590 Ft/ cím

összesen kb. nettó 357,280 ezer forint

 

Ezen felül semmilyen más költségtérítés, juttatás nincs. Ha elég hatékony vagy, akkor a fenti összeg duplája is könnyen megkereshető! A borravaló természetesen a tied.

A munkavégzéshez szükséges eszközöket a szállításhoz használt jármű kivételével mi szerezzük be és adjuk bérbe Számodra.

bottom of page